NeverLand

NeverLand(RomanianVersion)

Mai stie cineva ce e NeverLand si…unde e?
[NeverLand e taramul lui PeterPan. (uh. “the second star to the right”(to tell you that the dreams you dream really can come true)].
Taramul in care nu cresti, ramai mereu copil, unde Peter e seful, unde capitanul Hook e dusmanul mereu prezent, unde Smee e batranul care, chiar daca lucreaza pentru Hook, se lasa mereu pacalit(emotionat) de tot ce se intampla; unde Tinker Bell e mereu geloasa; unde Wendy, copila in prag de adolescenta e mama orfaniilor(pana se desteapta); unde toata ziua se poate pierde, si e doar o zi castigata.
In NeverLand nu cresti. In NeverLand ramai mereu copil. In NeverLand ai mereu un prieten aproape. In NeverLand sunt zane. In NeverLand sunt zane geloase. In NeverLand sunt sirene…geloase si ele. In NeverLand poti zbura. In NeverLand e praf magic. In NeverLand visele pot deveni realitate. Odata ajuns(a) in NeverLand, nu vei mai vrea sa te intorci acasa [doar Wendy si micuta ei fiica(in partea a doua) au vrut.Nu stim motivul, dar nu a fost frumos sa se intoarca.]… In NeverLand zanele isi pierd stralucirea daca nu crezi in ele. In NeverLand doar Peter se intelege cu zanele.
Si tara noastra? Si lumea noastra? Sigur ca avem si ca putem si noi putem. Ca si in NeverLand, daca noi credem, se intampla. Hey, cum sa nu crezi in zane?
Sunt femei, sunt dragute, sunt ocrotitoare, sunt micute, sunt…zane.
E imposibil sa crezi ca esti singur in lume. Nu poti fi. [Se poate sa nu iti pese, dar atunci ce rost mai are ceva(orice ar fi acel ceva)?]
ValeaJiului este NeverLand. Atat pentru bune, cat si pentru rele (care devin bune imediat ce sunt puse intr-o lumina favorabila).
Aici copiii (dar,defapt, e valabila peste tot) au aere de adolescenti, adolescentii cred ca lumea e a lor si adultii…vor sa fie copii.
ah.The end!:)

Advertisements

~ by Vero on April 21, 2009.

2 Responses to “NeverLand”

  1. znoOoz aqtetxwnlfkp, [url=http://nozgbixvuxxu.com/]nozgbixvuxxu[/url], [link=http://gewqyueufwpe.com/]gewqyueufwpe[/link], http://jbzgmaotqgys.com/

  2. Adultii vor sa fie copii… puternici…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: