MyObsession

Adoram sa merg cu maxi-taxi-ul sau taxi-ul sau orice alt vehicul de genu: mers incet, oprit des. Mi se parea extraordinat sa vad oameni care faceau diferite lucruri, in timp ce ei nu ma puteau vedea.
La mersul cu maxi-ul m-a fascinat mereu locurile de pe stanga, cum urci. Scaunele de o singura persoana, langa geam.Mereu stateam acolo. Asta insemna ca nu trebuia sa impart “fereastra” cu vreo persoana morocanoasa, care sa-mi zica sa trag perdeaua sau sa-mi mut capul sa vada si ea.
Am stiut mereu ca sunt lucruri mici, marunte, ce pot schimba ceva in mine. Lucruri simple
O zi oarecare. Un drum cu maxi-ul. Singurul lucru care a facut diferenta in acea zi a fost incapatanarea de a cobora, cum imi era obiceiul, la ultima statie, chiar daca aveam treaba in centru.
Penultima statie. Lumea se da jos. Prea putini oameni raman in masina. Necunoscuti. Maxi-ul porneste iar zambetul meu tamp isi face aparitia, fara vreun motiv anume, chiar daca presimtirea ca ceva nu e in ordine isi face vag aparitia.
Primul gand: accident pan’ la ultima. Nu stiu de ce, dar mereu, cand ma urc intr-o masina o vad explodand, rasturnandu-se ori ceva de genu’.
Ma las pe spate si imi intorc, din nou, privirea lumea de afara. Cativa metri pana la ultima statie, dar ce ochii mei au vazut imi face fruntea sa se increteasca si spatele sa se indrepte.
In cateva sende, cat a durat trecerea prin acel loc, inima mea a incetat sa bata. Era “el” , care in mainile lui le tinea strans pe ale ei. Si nu ar fi fost asta, pentru ca asa ii mai vazusem de un milion de ori.
A fost fericirea zambetelor de pe fetele lor si, evident, din inimile lor. Zambete care ma faceau sa cred ca sursa lor este deslusirea unui lucru imposibil. Zambete tampite din cauza carora vedea in ceata acum.
Au fost fetele fericite pe care mi le amintesc si azi. Zambete.. zambetele unor oameni cu adevarat fericiti.
Si nu…nu mai vreau cu maxi-ul. Acum nu ma mai fascineaza plimbarea, acum ma sperie.
For V.A.

Advertisements

~ by Vero on July 5, 2009.

2 Responses to “MyObsession”

 1. Evoluezi frumos…
  Ma bucur. Imi place. Iti urez succes in tot ce faci !
  🙂
  Zile frumoase !

  GreenSphera

 2. of, Gabz, dac-ai putea sa citesti si-n mintea mea…
  >:D<

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: