Despre lucruri…nu!

M-am gandit putin, si in seara asta vreau sa scriu despre el.
Am gasit si un citat din una din cartiile mele preferate care sa i se si potriveasca.
“Cand pierzi dragostea, pierzi totul. Pierzi visele, speranta, increderea, demnitatea, respectul de sine, dorinta de viata… Altarele din suflet se prabusesc cu zgomot, iar icoanele la care te-ai inchinat cu credinta si veneratie se scufunda in mocirla. Lumea moare sub ochii tai si nimic nu pare s-o mai poata salva. Totusi, in adancului sufletului, ramane o minuscula samanta de lumina, din care poate izbucni oricand,… din nou, focul dragostei…”

Cred ca stim toti, sau macar marea majoritate, cum este la inceput. Iubesti si speri sa nu se termine niciodata si oferi tot ce ai mai bun si incerci in fiecare zi sa iti corectezi greselile, dar nu prea iti iese, pentru ca intr-un final ea [sau el] pleaca. Atunci te simti abandonat, descurajat si cauti noi repere. Cauti o persoana care sa te poata ajuta sa iesi din starea care-ti acapareaza sufletul. Si vrei sa o faca fara sa te puna sa-ti amintesti trecutul ala dureros.
Si folosind putine cuvinte sau vorbind mult si aiurea, poate sa reuseasca. O asculti si incepi usor-usor sa umpli golul cu ea.

A.P.
(cred?)

Advertisements

~ by Vero on March 31, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: