posibil, in love

Ca la fiecare schimbare noua, se intampla iar. E zambetul ala tamp care apare odata cu primavara. O sa mai vina si in prima zi de “scoala”, la prima zapada, in seara de Craciun; apoi soarele caldut de primavara, floricelele de pe camp, iarba proaspat cosita, zilele de lene.
Ma simt de parca as fi adunat in mine toate sentimentele pozitive si toate emotiile din ultima vreme si acum, din greseala, au scapat. Nu stiu care e problema. Poate sunt…Dar nu, nu sunt. O sa ma vindec, orice ar fi. As vrea sa pot sa pun un emoticon [:))].

nu ma mai simt ca si cum tot ce as face e gresit sau ca si cum as ignora totul. acum e…la polul total opus.
“scriu din mine doar minciunile, lasand adevarata mea fata ascunsa de ochiul oricarui curios”…n-am inteles nici atunci si nu inteleg nici acum ce vrea sa spuna. persoana de la care am luat asta e … pur si simplu sincera. in ce scrie, ma gasesc perfect. gaseste cuvintele exacte sa exprime ce simte, sa te faca sa simti si tu.
Totusi, poate ca cei care sunt veseli si optimisti in viata, uita adesea sa puna o parte din asta in ceea ce scriu. cand randurile tale sunt melancolice, triste si/sau depresive, lasi o dâră din tristetea ta in sufletele celor care te citesc.

Advertisements

~ by Vero on September 13, 2010.

2 Responses to “posibil, in love”

  1. Vai, vai, vai, cum se face ea mare : )).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: