Pentru II

Mi-am adunat viata din sacrificile pe care le faceam pentru alti oameni. Am ignorat intotdeauna rautatile si am incercat sa evit pe cat posibil toate cele pe care nu le intelegeam.
Refuzam sa admit firea jegoasa a unora. Ma minteam ca oamenii au “perioade”. Ca probabil am picat eu prost si ca nimeni nu poate sa aibe un suflet atat de murdar.

Poate m-ar fi facut un om mai bun daca ai fi fost langa mine cand aveam nevoie de tine. Poate acum ar fi fost un moment in care ar fi fost mai simplu pentru mine doar sa-mi las mana in a ta. Nu as mai fi avut nevoie de cuvinte de incurajare. Nu m-as fi panicat.
Dar ma panichez des, fara tine. Nu stiu ce sa fac si nu mai stiu cine sunt. Incerc sa iau exemplul lui Addison si sa te bag, la randul meu, intr-o cutie mica mica, doar ca sa imi pot continua eu viata, doar pentru a ma putea ridica din pat dimineata. Dar eu nu sunt Addie. Cutiuta mea ramane mereu deschisa si tu vii mereu inapoi.
Si nu am inteles niciodata de ce o faci. De ce te intorci doar ca sa ma vezi inca o data in genunchi?
Nu pot sa nu te compar. Si mai ales, nu pot sa spun ca cineva e mai bun decat tine. Imi e frica de tine. Imi e frica de fricile tale pentru ca vad ca sunt mai puternice decat orice alt sentiment pe care…

Advertisements

~ by Vero on December 19, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: