Just…

Sunt dati in viata cand nu te mai intrebi de ce faci anumite lucruri, ci doar le faci.Nu mai stai sa analizezi daca faci bine s-au faci rau, daca te va ajuta sau te va trage in jos pe viitor.Dar oare faci bine actionad sub impuls?

Mereu vor ramane indoieli in urma si nimeni nu iti poate garanta ca ai facut o alegere corecta, dar cateodata e mai bine.Alta varianta ar fi cea cu alegerea gresita.Atunci toti te vor invinovati si nimeni nu va uita ce ai facut si cum actionezi si gandesti tu.

Dar daca totusi tu esti complet sigur ca ai facut o alegere corecta?Daca toti sunt impotriva ta si tu nu esti vinovat deloc.E vina lor,ai gandi prima data.Daca ar fi in situatia ta, poate ar intelege.Dar asa, nu au de unde sa stie toate lucrurile care te-au facut sa faci ce ai facut…Dar nu sunt in situatia ta si nu au nici cea mai mica idea cateodata despre cum gandesti tu.Stiu doar sa judece…dar poti trece peste asta, invata sa nu iti mai pese de parerea lumii-nu te ajuta aproape niciodata.

Oricum, nu va exista niciodata vreo “perioada perfecta”, in care toti sa fie multumiti de tine asa cum esti si exact cu ceea ce faci tu.Mereu va fi cineva care sa fie contra ta si care sa iti critice mai mult sau mai putin aspru decizia.Asta se intampla de cand lumea si la orice generatie si in orice perioada a vietii.Este adevarat ca aceste decizii luate rapid te vor afecta oricat de tanar sau batran ai fi, dar cand iti dai seama cu adevarat de prima mica greseala?…In adolescenta, zic eu. Atunci parintii, profesorii si restul adultiilor incep parca sa te vada cu alti ochi, si chiar daca te trateaza cateodata ca pe un copil, au totusi incredere in tine.Fiecare decizie pe care o iei conteaza si de cele mai multe ori nu alegi ceva ce ai vrea tu, ci te gandesti ce ar vrea ceilalti sau prin ce ai putea sa ii faci pe ei fericiti.

Sunt, totusi, si cazuri in care din diferite motive nu iti pasa pur si simplu de opinia celor din jur si crezi ca faci bine prin ceea ce faci, iti traiesti perioada adolescentei ca si cum ar fi intr-adevar “ultima ta zi” si de cele mai multe ori calci stramb.Noroc cu cei care mai au aproape un prieten mai cu picioarele pe pamant sau un parinte intelegator.. Nu intram in detalii de greseli care pot fi facute in adolescenta pentru ca oricum toata lumea, nu doar ca le stie, dar mai e si plictisita de ele,plictisita sa auda aceleasi lucruri vechi si nimic nou.

Sau mai exista si alta “varianta”- nepasare ta de opinia celor din jur,dar ai totusi ceva in cap si esti mai pasionat/a de anumite lucruri pe care pe ei nu ii intereseaza…si poate faci ce vrei fara sa incalci anumite reguli …totul e ok, ei te vor considera diferita(ciudata) si te vor da la o parte si doar dupa felul in care gandestiAstfel de oameni…nu sunt oameni.E adevarat ca ar trebui sa iti alegi prietenii in functie de cum gandesc si in functie de cate lucruri aveti in comun si nu dupa cum arata, dar de aici pana s ail dai la o parte ca e mai desptept ca tine, e cale lunga si…e ceva normal in ziua de azi. Asa ca…nevermind,sure you got it…


4 Responses to “Just…”

  1. ceau Vero…retardata mea,ce filozoafa eshti>:D<!aici:-??unele sfaturi sa inteleg k a privesc si pe mn?;;)

  2. Esti un pic cam paranoica. eu zic sa faci mai degraba ce crezi tu ca este bine&fuck everybody else.Mottoul meu este:”It’s my life and it’s now or never/I ain’t gonna live for ever/I just wanna live while I’m alive!”

  3. Eu zic ca am doar o viata si nu vreau sa o umplu de cacaturi. Nu vreau sa ajung “om mare” si sa regret ca ce stiu eu ce prostie am facut pe vremea cand aveam paru blond.

  4. Daca sunt complet sigura ca am facut ceea ce trebuie , nu-mi pasa parerea celorlalti . >:):”>

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: